donderdag 10 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu donderdag 10 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

donderdag 10 maart

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

10 Maart 2011 | Spanje, Torrevieja

Hola guapos y guapas!
Weer een week verstreken, onze vrije dagen alweer achter de rug en de week weer begonnen met een super drukke woensdag!
Vorige week zijn we begonnen met de donderdag, vrijdag – en zaterdagmiddag muziek met een Spaanse operazanger “ Roberto di Parma”. We proberen dit twee weken uit en zullen kijken of er wat volk op af komt. Deze man heeft een super mooie volle stem, maar trekt nog geen volle zalen, dus of hij er volgende week nog zal zijn???
Vorige week donderdag afscheid genomen van de club van 6 menos Dos, wat was het super dat die meiden even langs zijn gekomen!!! Afgelopen zaterdag Ad en Jose weggebracht naar het vliegveld en toen Suus in de toko kwam, was het erg druk en zaten ook Frans en Constance er weer! Super leuk! We wachten ook nog steeds op Leo, maar die zal zich aan het eind van de maand laten zien ;)
Zaterdagavond een optreden gehad van Daisy, de dochter van Paul. Let op…… hier zullen jullie in de toekomst meer van horen…… (meer mogen we niet zeggen ;)
Zondag ons weekend begonnen met een etentje bij het nieuwe restaurant van Erik (werkte voorheen voor Sunset), samen met Rudy en Connie en Ronald en Maria. Super lekker en gezellig en nog effe een borrel genomen bij een pub op de hoek.
En toen…… was het maandag….. de dag waarop Chico weer even ging logeren bij het kennel in Almoradi en de Chicas gingen even lekker twee daagjes naar Alicante. Een leuk hotelletje geboekt met een prachtig uitzicht op zee. Lekker geshopt, weer leuke Desiqual kleding voor de zaak gekocht, heerlijk gegeten en….. jawel….. wij gaan voortaan shapend het leven in!!! Dat wil zeggen…. We hebben Shape-ups gekocht, die schoenen waar je heeeeeel slank van wordt Dank je wel Li (cadeautje van de moeder van Jannet). Nu lopen we op veren naar het werk, hebben we geen stijve spieren meer en verliezen we nog extra calorien ook! Wat wil je nog meer???!!!
Dinsdags nog even naar de Ikea en aan het eind van de dag natuurlijk onze zoon opgehaald Wat was hij weer blij om de vrouwtjes te zien!!!
Het weer is de afgelopen dagen slecht geweest en de vooruitzichten zijn niet beter t/m zondag. Jammer voor de vakantiegangers die deze week voor de zon zijn gekomen. Gelukkig weerhoudt het ze niet om naar de Chicas te komen, zij zoeken de zon daar wel op ;) Onze lieve Indonesische mensen zijn afscheid komen nemen en namen heerlijke chocolade mee, we hebben bezoek gehad van de schoonouders van Danny van Eyndhoven uit Hoofddorp!!! Super leuk!!! Vandaag afscheid genomen van Anna, die ook vaste prik elke week een lunch kwam nuttigen en via haar zijn we overstag gegaan voor de shape-ups. Leuk om al die hartelijke mensen te ontmoeten!
De chicas zijn begonnen met minder snoepen/eten. Hoeveel we de afgelopen weken gesnoept hebben was echt niet normaal, dus nu de rem erop en shapen maar!!!
Vandaag weer Spaanse les gehad van Elianne en Frans en Constance zijn alweer afscheid komen nemen, zij vertrekken morgen weer richting Nederland. Ze hebben nog net kunnen genieten van onze operazanger die uit volle borst heeft gezongen.
Zo dit was het weer even, nu druk met het tappen van bier voor de vrienden van Gary. Maria is net naar huis en Gary blijft nog een paar dagen met zijn vriendenclub, daar gaat dus heel wat groot bier doorheen nu :) Cheers of Buttoms up!!!
xxx

• 10 Maart 2011 - 18:34

Peetje:

Hola Chicas, wat een gezelligheid weer. En wat een totale verbijstering dat jullie denken in shape te raken van die schoenen (sjeesus blond zeker!?). Maar hoe dan ook, als ze maar lekker lopen! Wist je dat ze er ook slippers van hebben! Wat leuk dat de schoonouders van Danny bij jullie zijn geweest! jammer dat Danny, Danielle en Julie er niet bij waren. Maar misschien gaan ze na al die leuke verhalen van de familie alsnog een keertje langskomen? (ps. Danny, als je dit leest, 1 t/m 15 mei is een leuke periode om naar Torrevieja te gaan!). Torrevieja was deze week nog op tv bij sbs 6. Er werd weer gezegd dat het een van de gezondste plekken op aarde is! Maar wij hebben deze weken ook niet te klagen. Best veel zon enzo. Nou lieve luitjes, vanuit een inmiddels carnaval vrij Tilburg....heel veel groetjes en X Peet

• 10 Maart 2011 - 19:03

Dos:

Heeej ladies, leuk om weer te lezen hoe het gaat! Volgens mij draait het goed daar in het zonnige zuiden. Te suf om naar jullie te komen maar verder heeft dosku wel wat carnaval gevierd!
    Lekker gebierelierd in het zonnetje hier in Kielegat. Vandaag wat regen en flink veel wind, maar de lente komt er aan, Sander ruikt het in de lucht!
    Faas en Sarie ook alweer 1,5 en een half jaar, flinke bolle kids dus die kunnen dat soort schoenen ook wel gebruiken ;-)
    veel liefs van ons allemaal!! xxx

• 10 Maart 2011 - 20:29

Karin:

Ben rete nieuwsgierig naar het effect van de schoenen. Als ze echt wat doen, ga ik er op lopen. Na de weken verplichte rust en carnaval ook maar weer eens wat minder eten.

• 11 Maart 2011 - 07:48

Bauk:

Hej meiden,

Wat een mooi uitzicht hebben jullie toch vanuit de toko!!! Leuk om al die verhalen te lezen. Ik hoop dat jullie afvallen door de schoenen haha :). Ze zullen in ieder geval fijn lopen denk ik of niet :). Ik ben weer terug uit Rome en vandaag voor het eerst weer aan het werk en dan weer weekend. Ook niet slecht hè!! Wat leuk dat jullie zoveel animatie hebben, maar een opera zanger :)!? Nou meiden, groetjes vanuit Tilburg.

x Bauk

• 11 Maart 2011 - 09:26

Richard:

Uhm, shape ups??????

Dat menen jullie niet!!!!!! En Peet, goede tip dat ze er ook slippers van hebben... waar gaat het naar toe met deze wereld............

Maar goed, jullie blijven mijn schonezusjes dus ik denk dat ik er maar mee moet leren leven dat jullie op amerikaanse hype schoenen lopen.

Verder alles lekker zo te zien! Jullie zijn goed bezig hoor met dat entertainment en volle stem of niet, een volle zaal is belangrijker ;-)

Dikke kus, ook aan mijn neefje!!

• 16 Maart 2011 - 16:51

Marc Van Hilde:

Hallo,
    ben naar de tandarts geweest, deed behoorlijk zeer.
    gr Marc

• 18 Maart 2011 - 22:52

Jacques En Truus:

hoi dos "meiden" wij zijn ook weer op "honk" en zullen een dezer dagen zeker aanwippen.
    jacq. en truus uit tilburg