zondag 20 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu zondag 20 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

zondag 20 maart

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

20 Maart 2011 | Spanje, Torrevieja

Hola, hola weer hoog tijd voor een verslag vanuit de Spaanse Costa, waar het zonnetje zich weer laat zien, de temperatuur stijgt, de mensen weer een behoorlijke kleur opdoen, waar de vaders gister (tijdens vaderdag) in het zonnetje zijn gezet (is hier gewoon een feestdag, waarbij alle winkels gesloten zijn) en daar waar het maar in 1 tent gezellig is op zaterdagavond……… Dos Chicas!!! Wat een avond hebben we gehad, helemaal super!!! Altijd leuke, gezellige mensen, steeds meer Nederlanders en Belgen die ons ook tijdens de karaoke weten te vinden, oude bekenden, helemaal top!!! Marijs is weer in town en heeft haar stem laten horen, werkelijk een genot en zo lijken de mensen allemaal hun vocaal talent te ontplooien bij de Chicas!!! Afra vond het heerlijk om tijdens deze drukke avond even met Chico te gaan wandelen, dus Chico boft ook maar met onze vaste gasten.
Maargoed er is alweer meer dan een week verstreken sinds het vorige verslag, dus we moeten weer efkes een bietje terug in de tijd De operazanger met een geweldige stem (Roberto di Parma) is hier twee weken in de middag wat komen spelen en zingen, maar gezien er hier niet veel meer volk op af kwam, hebben we de beste man bedankt en weer laten gaan. We hebben een week van minder snoepen achter de rug, wat het was echt weer even te erg wat de Chicas allemaal naar binnen werkten, we worden hier veel teveel verwend door iedereen. Gevolg van een week minder snoepen??? Ruim 1 kilo afgevallen!!! En daarnaast zijn we volop aan het shapen, helemaal lekker die schoenen, elke dag een lekkere wandeling van huis naar de bar en weer terug, dus klaar voor de zomer en bikini (Suus haar zwemband is al opgeblazen…. Maar die gaat er dus af, grrrr…….)
Gary is weer terug naar Engeland, samen met zijn vrienden is hij hier een paar keer geweest en buiten dat het erg gezellig is, is het ook goed voor de omzet In april zien we Gary en Maria weer! Chico heft kennis gemaakt met een grote egel in onze tuin en hij krijgt steeds meer wandelmaatjes.
Vorige week waren de Hollandse vrienden van Rudy en Connie hier en Ginger vond Chico helemaal leuk. Zij heeft van de zomer al een vakantiebaan als hondenuitlaatster….. Ginger je bent aangenomen ! Verder zijn Franco en Jeva weer in het land, heerlijk om al die lieve mensen weer terug te hebben bij onze bar! Zij waren hier afgelopen woensdag en waren overdonderd door de vol bezette bar, de live muziek en de nieuwe meubels.
Vorige week kennis gemaakt met Nancy en Jakke, een Nederlands stel, die samen een koffiehuisje zijn begonnen in Benijofar (la Plaza). Super leuk, want zij ervaren nu dezelfde dingen die wij tegen zijn gekomen en zo een week voor opening is het allemaal natuurlijk super spannend! Maar we hebben alweer contact gehad, ze zijn inmiddels geopend en alles is goed gegaan! Gefeliciteerd en veel geluk! Wij zullen snel langskomen!
Afgelopen vrije dagen erg druk geweest. We hebben met Eduardo de tapaskaart afgemaakt, lekker gekookt en geproefd. Dus binnenkort gaan we deze maar eens introduceren aan de klanten en we hebben thuis veel geklust en opgeruimd!!! Dos Chicas is weer een super leuke, gezellige, Nederlandse groep rijker. Jannet heeft deze mensen een keer aangesproken op het strand en zij kwamen gezellig op woensdag binnen, met de livemuziek en hadden het super naar hun zin! De dames allemaal een petje van de Chicas gekocht. Op en top Brabantse gezelligheid
Afgelopen week de week dus super goed begonnen, volle bak bij de Chicas met Barry en Jacky die ook een drummer hadden meegenomen, hij schijnt in heel Engeland super bekend te zijn en vond het een eer om bij ons te mogen drummen, nou hoe leuk is dat!!! Super leuke man en drummen kon hij wel ja!!! Een ontzettende topmiddag!
Donderdag en vrijdag waren weer wat rustiger en donderdagavond met Connie en Rudy afgesproken bij de bar. Een lesje Paella maken gehad van Connie. Heerlijk gegeten met een eigen gemaakt chocotoetje, calorie-arm, van Connie… Jammie! Daarna even karaoke in het Nederlands en de film The Hangover gekeken. Een leuke avond. Chico gedraagt zich dan ook erg goed, hij gaat alle botjes zoeken die hij van de hele week heeft opgespaard en gaat deze lekker in alle gezelligheid opknabbelen.
Vandaag onze laatste werkdag voor het weekend met vanmiddag weer live muziek. Morgen lekker vrij, maar wel aan de klus. Jeroen komt ons helpen wat dingen op te hangen.
Gisteravond trouwens nog de mooie maan bekeken die dicht bij de aarde stond, heel mooi zoals deze boven de boten scheen! De neef van Vinkie is vader geworden, gefeliciteerd met de geboorte van Jasper!!!
Fijne dag nog allemaal en tot ??????

• 20 Maart 2011 - 12:01

Dos:

heerlijk dat zonnetje en het ziet er allemaal smakelijk uit!!!!
    de onderzetters staan hier op tafel, zijn ook populair als speelgoed bij Faas en Sarie ;-)
    dikke kus uit Breda xxx

• 20 Maart 2011 - 21:13

Peetje:

Hola Chicas (y chico). Het ziet er allemaal weer gezellig uit in dat zonnige torrevieja. Ik zal Roy en Jill morgen de foto's van de calamares laten zien (jammie). Ze liggen nu in bed want we zijn laat terug gekomen van Zwartewaal. Alissa en Stephanie vierden hun verjaardagen. Dus hebben we het met de v/d lindes weer uitvoerig over jullie gehad en over de vakanties die komen gaan etc. En natuurlijk krijgen jullie van iedereen de groetjes. Hier is het nu ook lekker voorjaarsweer. Gisteren voor het eerst de buitenkeuken gebruikt (maar nog wel 'savonds binnen gegeten).
    Ben benieuwd wat jullie in het huisje allemaal aan het knutselen zijn!!! Tot skype!
    X Peet

• 21 Maart 2011 - 07:51

Bauk:

He Chicas,

Wat een lekker vol terras en volle toko. Super, super leuk om te lezen en te zien. Wat blijf het een mooi uitzicht vanuit jullie zaak. Hoe gaat het nu met de Spaanse kook les. Zo te zien op de foto's boeken jullie vooruitgang :) Alleen hou ik niet zo van inktvisringen, wat jammer :(. Zoals Peet al schreef is het hier nu ook lenteweer, echt lekker hoor!! Ben de donkere en koude avonden nu wel beu zeg maar. Hier op het werk is het erg rustig, dus maar afwachten wat er komen gaat!

Dikke x vanuit het zonnige Tilburg
    Bauk

• 24 Maart 2011 - 11:07

An-nie Henri :

AMAAI !!!!!!! leuke foto's

dat zag er lekker uit spijtig dat we er niet
    bij konden zijn , maar in september zie je ons weer !

van hieruit zeer zonnige greotjes