Zondag 3 juli - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Zondag 3 juli - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Zondag 3 juli

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

03 Juli 2011 | Spanje, Torrevieja

Zo beste mensen, onze leuke shirts hebben jullie gezien en we hebben ze vrijdagavond al gedragen. Onze eerste marathon-dag was een groot succes!!! In de avond hadden we een optreden van Jukebox Legends en heel de toko zat vol en ook het terras! Wouw, wat hebben we moeten rennen!!! Jannet was super druk in de keuken, want er waren ook nog eens veel mensen die nog wilden eten en Suus dus druk met het opnemen van alle drankjes en het uitserveren, pfffff..... Nou daar gaan de kilootjes overgewicht :) Super gezellige sfeer, drukte op de dansvloer, kortom een super geslaagde avond!!! Tja en dan is het snel laat.... nog alles opruimen en poetsen, nog even met de hond wandelen, douchen en dan tegen 3 uur naar bed en als je dan ook nog met een mug te maken krijgt, grrrrr...... daar ging onze nachtrust!
Maargoed, de schade weer enigszins ingehaald en weer vol aan de bak (nog 84 dagen te gaan). Gister zijn Hanneke en Cindy aangekomen en hebben meteen de karaoke-avond mee beleefd. De dames hebben zelfs ook gezongen! Super leuk! Ze blijven vandaag nog 1 dagje en dan gaan de dames weer verder richting het zuiden.
Chico gedraagt zich buitengewoon, krijgt wel wat minder aandacht nu de Chicas geen vrije avonden en dagen meer hebben, maar hij mag zo vaak mogelijk mee wandelen en tussendoor wat zwemmen. De nachten gaan bijzonder goed, hij heeft zijn eigen matrasje en blijft daar netjes op liggen. Het speeltje wat hij van Li heeft gekregen is echt heel erg leuk en heeft het nog niet kapot gekregen! Dat is bijzonder!
Rudy is vanmorgen zijn nieuwe schoenen komen showen.... wouw.... Crocodile Dundee??? Nu nog een afgezakt broekje met een mooie short eronder!!! Conny zorg maar dat hij goed aangelijnd is!
Oke beste mensen dit was het weer even, vanavond geen entertainment, dus waarschijnlijk kunnen we wat vroeger dicht.... alhoewel.... het is niet normaal hoe laat de mensen nu al leven, rond 2 uur is er nog steeds volop bedrijvigheid op straat, hahaha ook wij lopen daar dan tussen....
Veel liefs xxx

• 03 Juli 2011 - 16:06

Peetje:

Ziet er weer gezellig uit dames. En schon schoene/bote Rudy!
    Hier in Tilburg vandaag T parade. Van 13.00 tot 15.30 op een praalwagen getrommeld. Nadia en Gietje nog gezien langs de kant. Heel gezellig allemaal en......jawel......veel zon en een prima temperatuur! Ik had alleen dat laatste trapistje met grenadine niet moeten nemen want nu vallen m'n ogen bijna dicht! Succes met de overige 84 dagen.
    X Peet

• 03 Juli 2011 - 18:19

Dolf En Lenie:

aaaafffffteeeelllleeeeuuuuhhhhh! 83 day's to go!!! Keep it cool! Hihi....(begrijp dat dat lastig is bij 28 graden 's nachts en een mug rond je oren) Maar jong, sterk en enthousiast moet dat toch een makkie zijn!!!!!

• 07 Juli 2011 - 15:38

Karin P Te B:

He meiden, zet hem op!! Nog een dag of 80 te gaan.
    Ik mag hopen dat je af en toe tijd hebben om een dutje op het strand te doen (om de beurt of zo).
    Ik ga morgen middag, heel fijn van mijn weekend genieten. Het is wel iets minder weer, maar zeker niet heel slecht.

Tjuuus Karin