Weer een week verstreken....... - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Weer een week verstreken....... - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Weer een week verstreken.......

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

10 Juli 2011 | Spanje, Torrevieja

Onze werkdagen gaan met aardig wat zweet gepaard, pffff.... de ochtenden zijn al erg warm, de avonden daarentegen heerlijk met een verkoelend windje, maar kouder dan 25 graden wordt het ook 's nachts niet.
WIFI is een groot succes, er komen veel mensen op af die dan ook meteen wat drinken en /of eten. Ook van onze kinderhoek wordt gretig gebruik gemaakt. Ook bij de Spaanse kinderen slaat deze goed aan. En tja onze Chico krijgt volop aandacht. Elke dag komen de kinderen hem op zoeken. De stranden liggen vol met mensen het is nu alleen wat lastig om je auto te parkeren, dus mensen oeten wel wat moeite doen om bij de chicas een fris glaasje te komen drinken, maar gelukkig hebben veel mensen dat er echt wel voor over :)
Afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer een quiznight gehad, erg leuk alleen jammer dat de quizmasters geen Spaans kunnen, de Spanjaarden snapten er dus niets van, maar genoten wel van alle commotie eromheen. En wie wint er dan de eertse prijs??? Natuurlijk die mensen van het negende verdiep :)
Gisteravond karaoke met Paul, altijd gezellig.
Vanmorgen even lekker buiten de deur ontbeten en als we 's avonds laat klaar zijn met werken, tracteren we onszelf vaak nog even op een ijsje. Meestal liggen we rond 2 uur in bed en kunnen we tot 9 uur slapen. Chico doet het voorbeeldig, slaapt heel braaf op zijn matrasje.
Inmiddels zijn ook ome Ad en tante Jose aangekomen. Zij zijn gister wat komen drinken en Jose had een lekker sigaretje opgestoken, pas na een tijd realiseerden we ons dat ze gewoon aan de bar an het roken was, wat helemaal niet meer is toegestaan. Hahaha, dus we hebben haar er meteen al uit moeten zetten!
Vinkie is nog een keer grappig geweest, ze had een nep tor bij het koffiezetapparaat gelegd. Iedereen was ingelicht, alleen Suus wist van niets en moest natuurlijk een koffie zetten voor Rudy.... Er volgde een gil en vervolgens heeft een klant met een tissue het beest durven pakken (ook na lang denken en kijken) en toen bleek het een nepding te zijn. Alle Belgen zaten in het complot, grrrrr..... Tja Vinkie je kunt binnenkort iets terug verwachten!!!
Goed verder hebben we het nog heel leuk samen :)
Lieve mensen, adios weer!
xxx

• 10 Juli 2011 - 14:35

Ria:

Goed te lezen dat het nog steeds super gaat! Zo te zien hebben jullie ondanks het harde werken ook genoeg tijd om volop te genieten. xxx ria

• 10 Juli 2011 - 21:51

Mama Wies:

Hallo Chicas'
    Wat een drukte al op het strand bij jullie.
    Je kunt zien dat de vacantie overal is begonnen.
    Jill en Roy hebben afgelopen vrijdag vacantie gekregen.Ze zijn alle 2 over met een prachtig rapport.Roy komt in groep 8 in een super plus klas te zitten!
    Vanmiddag zijn we naar Bosvreugd geweest. Petra moest trommelen m et Danza Danza. Het was erg gezellig en gelukkig mooi weer.Je krijgt heel veel groetjes van Toine Seegers en die komt waarschijnlijk in November naar Alicante en komt dan bij jullie langs.
    Morgen en dinsdag is het hier mooi weer 24 graden en woensdag en donderdag weer regen en vrijdag moet het weer goed worden.
    Gezellig Suus die tor bij je koffiezet-apparaat!!!!! Zal ik in september wat vogels en kippen meebrengen voor Jannetje??????Peter moet ook even zijn papegaai kwijt vanwege de verbouwing, en ik weet zeker dat Jannet daar wel op wil passen??????
    Wel dames, werk ze en geniet ook nog maar een beetje van zon zee en strand en Chico.
    Doe heel veel groetjes aan Connie en Rudy en de buren en Ad en Jose.
    Groetjes en tot gauw!

• 13 Juli 2011 - 07:03

Bauk:

Hej meiden,

Ik ben weer terug van weg geweest! Ik ben vandaag weer begonnen met werken naar 1,5 week vakantie. We hebben lekker een cruise gemaakt op de Middelandse zee, echt een aanrader!!! Wat een drukte bij jullie op het strand. Het hoogseizoen is begonnen. Succes meiden ook namens Joris.
    Beso Bauk