dinsdag 8 november, dank u Sinterklaasje!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
08 November 2011 | Spanje, Torrevieja
Toen de Chicas terug bij hun huisje kwamen, hadden de mutskuhs heel de eettafel vol gelegd met cadeautjes!!! Allemaal in Sinterklaaspapier :) Een groot pakket van Ad de Graauw, super lief en lekker! Een zak vol schuim, chocoladepepernoten en 2 zakken kikkers en muizen, daarbij ook een leuke kaart :) Heel erg bedankt!!! En tja we kunnen al vertellen dat alle zakken al zijn aangebroken, maar op dit moment zijn ze nog niet op :) Verder een cadeuatje van Peetje voor Jannetje (Suus denkt weer dat haar voetjes ingesmeerd zullen worden), veel cadeautjes natuurlijk voor die aap van ons, veel chocola, Speculaas vers gebakken van de bakker van Carla, speculoos voor op brood, mmmmmmm.... creme van Vichy, versierbloemen, marinade, etc..... Het scheelt de dames weer zeker 20 kg op de terugweg :) Bedankt Wies en Carla voor het meenemen van al deze spullen!!! Het was een waar Sinterklaasfeest en dat kunnen de meeste nog niet zeggen :)
Gister gaan lunchen bij de nautilus (wat een mooie toko!), daarna via Playa Flamenca terug naar Torrevieja. 's Avonds gegeten bij Roma, erg lekker. Vandaag een heerlijke, zonnige dag met een temperatuur van 27 graden. Lekker met z'n allen naar het centrum gelopen, op een terras gezeten, in de tuin in de zon gelegen en vanavond weer hopelijk lekker uiteten. Tante Riet bedankt voor uw kaartje! Morgen weer het begin van onze werkweek......
Veel liefs van ons allemaal!!!xxx
08 November 2011 - 20:57
Peetje:
Ziet er allemaal gezellig en lekker uit daar! Jullie aan de sangria en wij aan de warme gluhwein?! Het was hier kil vandaag. Denk niet warmer dan 12 graden. En als het wel warmer was dan voelde het in ieder geval niet zo. Jullie krijgen allemaal de groetjes van tante Riet. ik zal binnenkort met de Ipad langs gaan dan kan ze al die gezellige foto's zelf bekijken. Suus en Netje, werk ze weer vanaf morgen en hou die twee M.... in de gaten! Groetjes voor jullie allemaal van ons allemaal xxx. -
09 November 2011 - 17:57
Karin:
Ik ga maar nooit emigreren naar spanje, want dan zou ik dicht groeien, van de kado's als ik het zo lees. Nog geen pepernoot of muis op, maar over een week of 2 mag ik ook van mezelf :)
Ps wanneer gaan jullie aan de twitter. -
11 November 2011 - 15:59
Gonnie V.beurden.:
Zo Zo dat ziet er allemaal lekker uit, en het weer is er ook goed
zo te zien. Hier begint het kouder te worden.
Ik heb al die cadeau,s Al bij je moeder op tafel zien liggen toen wij op
bezoek gingen bij je moeder om geld af te geven voor de tuinman en voor
de boekhouder Bernardino.
Is dit al gebeurd ? Toch niet zelf opgemaakt aan iets leuks ?
Wij wensen jullie daar allemaal een hele gezelligge week toe.
Wies en Carla komen jullie nog een keer bij mij langs
dan kunnen we wat kletsen bij een kopje koffie met wat lekkers.
Ik heb een traplift kun je het huis ook boven bekijken.
Groetjes en een hele dukke kus van ons xxxx.