donderdag 10 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu donderdag 10 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

donderdag 10 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

10 November 2011 | Spanje, Torrevieja

Allereerst Roel van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! En zoals wij dat bij elke verjaardag doen, zullen we er een borreltje op nemen vanavond!
Onze werkdag zit er alweer bijna op. Vanmiddag muziek gehad van Alan Tipple, wat een stem heeft die man!!! Heel erg leuk om eens in onze toko te hebben gehad. Dolf en Lenie zijn vandaag gezellig geweest, Franco en Jeva met twee Belgische vrienden, Wies en Carla, Azmat, Paul en Aphra, onze vaste Engelse klanten en een aantal nieuwe mensen uit Scandinavische hoek. Franco en Jeva zullen we nu een hele tijd niet zien, want zij vertrekken morgen weer naar Belgie, helaas!!!
Gistermiddag ook live muziek, maar dit was voor de laatste keer. Er zijn maar weinig mensen die speciaal voor de muziek komen, dus het geld besparen we liever voor andere dingen. Tja en wees nu eerlijk..... de mensen komen toch altijd speciaal voor de leukste Chicas van Torrevieja (of misschien wel van de hele Costa :) Jo kwam ons nog een bezoek brengen, leuk je weer te zien en super veel succes met al je nieuwe ondernemingen!!! Wij houden ervan!
Carla heeft vandaag nog in de zee gezwommen en de Chicas zijn vanmorgen sportief begonnen met een wandeling van een uur naar de toko, afsluitend met een lekker ontbijt in de zon! Vanavond bloemkool en verse tomatensoep van Wies :) Jammie!!! Fijn voor Vinkie dat ze een keer niet hoeft te koken, alhoewel ze wel genoeg veren krijgt voor haar lekkere tortilla, balletjes, kipsate etc... Nog efe en ze wordt een kip!!!
Lieve mensen, tot snel weer!
Kus van ons! xxx

• 10 November 2011 - 18:02

Peetje:

Hola todos, hier een berichtje vanuit een steeds kouder wordend Nederland. Begin van de middag was het nog steeds maar 7 graden. Bijna tijd voor handschoenen! Maar verder klagen we niet hoor, want het zonnetje schijnt van tijd tot tijd en het is lekker droog. En dat is maar goed ook want dan hoeft Sinterklaas niet zo te wennen als hij dit weekend weer in Nederland aankomt met zijn boot uit Spanje. Jill heeft al een afspraakje met hem gemaakt op Jac z'n werk. En ook de verlanglijstjes staan alweer in de computer, klaar om geprint te worden. Kortom; alles gaat z'n gangetje. Ben alleen wel stik jaloers op die twee die in hun bijna blootje bij jullie op het strand zitten. Veel plezier samen en geniet van de tomatensoep en bloemkool. (wij hebben kippesoep en pasta met zalm en spinazie) enneh ikke nog een reep chocolade na maar dat weet de rest niet! x Peetje

• 11 November 2011 - 16:10

Gonnie V.beurden.:

Zeg Wies Hoe zit dat met jou Jij aan het bier is de wijn niet meer goed
    te drinken bij de CHICAS ? En dan ook nog uit de fles .
    Nog veel plezier daar en tot ziens.

• 12 November 2011 - 16:32

Marc Van Hilde:

Nou Suus, leuk je ff op facebook te hebben gesproken.
    Het lijkt idd bikiniweer daar, en dat in november, heerlijk.
    Hier wordt het alleen maar kouder en kouder, dus kachelweer.
    groeten, vanuit een koud gool, waar morgen de stoomboot uit jullie land aankomt.
    groeten,