zaterdag 12 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu zaterdag 12 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

zaterdag 12 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

12 November 2011 | Spanje, Torrevieja

Hola! Even gauw een verslag voordat zo de drukte en gezelligheid weer losbarst :) Ja, ja, vanavond weer karaoke en dat zal weer een drukke avond worden!
Vanmorgen voor de 2e keer een groep uit Wales gehad, vrienden van de 3 mannen uit Wales (onze Wodka-ontbijters :) Hahaha, we vroegen ze al meteen of ze ook Wodka wilden, maar dat was toch niet het geval. Em heeft nog een Dos Chicas shirt gekocht, erg leuk! Verder komt Harry elke dag wat drinken en wat eten (zijn vrouw is even terug naar de VS, dus wij zorgen wel goed voor Harry :). Verder kwamen vandaag verrassend Leo en Frans binnen stappen! Wat leuk dat jullie er weer zijn!
Oke, even terug naar gister, de vrijdag, want het moet toch niet gekker worden bij die Chicas...... Dolf en Lenie wilden lekker gaan zonnen op het strand, maar de ligbedjes waren niet meer te huur, dus dan maar naar de Chicas en laten die nu net van het 9e bedjes in de garage hebben staan!!! Effe bellen naar Sjoe en jawel, 5 minuten later lagen Dolf en Lenie prinsheerlijk op een bedje aan het strand. En dan denken jullie misschien is dat alles??? Nou nee dus, want 30 minuten later zaten de twee koninklijke leden er bij zoals je op de foto kunt zien.... Voorzien van een lekker drankje met een heerlijke lunch :) Ja, nog steeds op het bedje aan het stand. Met jaloerse blikken van wat Spaanse badgasten hebben ze lekker genoten!
Fred, Ton en Ellen zijn nog even komen eten. Zij zijn vandaag weer even naar Nederland, maar zullen ook weer snel terugkomen! Nog een pakketje gehad uit Canada. Hans en Mariet super bedankt! Heerlijke tray surprise-eieren (en er was er maar 1 kapot!!) en een pak oreo taartmix. Jammie!!!
's Avonds lekker spareribs gegeten bij Delicado.
Net zijn Wies en Carla nog even geweest en hebben bestek ingerold. Nadia van harte met de verjaardag van Tya!!! En Natas ook hartelijk gefeliciteerd!!! Wij gaan ons klaarmaken voor een drukke karaoke-avond. Veel liefs en een fijn weekend!!! Voor velen zal het misschien bijkomen zijn na een heftig carnavalsfeest??? xxx

• 12 November 2011 - 23:35

Nadia:

Dank voor de sms en jullie felicitaties. Feestje gegeven heel erg leuk, maar toch mis ik jullie weer iedere keer. Het voelt niet compleet voor mij. Lieve schatten jullie zijn nog steeds in mijn hart ondanks dat ik niet zo trouw ben als jullie met sms-jes e.d. Love you Naadje en ook bedankt namens Tya.

• 13 November 2011 - 11:09

Peetje:

Hola alletwee, en hoe ist ermee? Hier alles goed. Nog snel even een cappu en dan naar de intocht van de Sint. Onze Jill is er helemaal mee bezig en Roy gaat vooral voor de pepernoten. Gisteren even zonder kids naar Naadje geweest om Tya te feliciteren. Het was erg gezellig. Suus je moet ook veel groeten van Marcel hebben! Het eten bij Naadje heb ik over geslaan want we zijn met Giet en Theo gaan uiteten, bijzonder culinair was dat (lees ook "bijzonder prijzig") maar wel een leuke en lekkere ervaring rijker zullen we maar zeggen. En we hebben natuurlijk een hele avond gezellig kunnen bijkletsen. Nu dus naar de intocht en daarna naar het feestje van Roel. En dan....is het weer gedaan met ons weekend en kan jullie weekend beginnen. Heel veel groetjes en X Peet