Zondag 20 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Zondag 20 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Zondag 20 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

20 November 2011 | Spanje, Torrevieja

Bijnaaaaa weekend!!!!!!!!!
Zo wat is dat toch altijd lekker op de zondag, het vooruitzicht op twee vrije dagen!!! Vanmorgen eindelijk weer het zonnetje na een aantal sombere dagen! De vooruitzichten zijn nog steeds niet glamoureus, maar de temperatuur...... heerlijk gewoon!!! Toch niet normaal dat je om 9 uur 's ochtends gewoon al in korte broek buiten loopt! Het was vanmorgen gewoon 18 graden! Goed, afgelopen dagen hebben we weinig werk aan ons terras gehad, de stoelen en tafels bleven opgestapeld, maar destegezelliger is het dan binnen :) Lekker kneuterig, boekje lezen, effe wifiën, krantje erbij...... Dus toch warmte bij de Chicas!
De ouders van Marielle (Jaap en Ria) zijn er weer! De zus van Ria heeft een heel leuk beeldje meegegeven, dank daarvoor!!! En Marielle komt dinsdag??? Frans en Leo zijn weer naar huis. Zij hebben elke dag bij de Chicas gegeten. Hopelijk weer tot snel!!! Dolf, Lenie, Peter en Ria zijn gister toch nog even gezellig langs gekomen. De zaterdag begon super rustig en zij zorgden voor de gezelligheid met een overheerlijk bakkie koffie, zoals ze hem nog nooit geproefd hebben ;) (hahaha, was een bijzonder bakkie laten we het daar maar op houden). 's Middags werd het dan toch nog heel druk, weer een drukke lunch! Rudy en Conny kwamen samen met Ronals en Maria hun weekend inwijden en we blijven versteld van de toch elke keer weer nieuwe gezichten!!! Na een drukke lunch weer een stilte voor de storm, want zo zit je rond 20.00 uur met een paar mensen, terwijl je een uur later weer vol zit! Wat was het weer een drukke zaterdagavond, terwijl we toch veel vaste klanten misten! Een paar nieuwe Duitse mensen die razend enthousiast waren, er werd volop gedanst en de mensen vermaakten zich weer prima. En wat hebben we een afgericht publiek, onvoorstelbaar.... om 24.00 uur einde karaoke, om 00.30 uur iedereen weg en om 01.00 uur, zijn de Chicas helemaal klaar met de vaat, de poets, met alles!!! Hoe lekker is het dan om thuis nog even op de bank neer te strijken met een zak chocoladepepernoten, een warme choco en een pitbull die nog wat aandacht wil :)
Nou, wij gaan nog even vlammen vandaag! Tot snel maar weer!
Beso van ons! xxx

• 20 November 2011 - 14:59

Yellie:

kan ook geen geheimpje bewaard blijven he?! Als jullie nog een boodschappenlijstje hebben voor de hollandse AH??? Beloof dat ik het nu wel zal halen............

• 22 November 2011 - 10:37

Dolf En Lenie:

Was weer super gezellig afgelopen zaterdag. En koffie, koffie, en toen nóg een lekker bakkie koffie!! En zeg nou eerlijk, wat is er beter op een regenachtige dag dan een warm onthaal bij de Chicas en Chico. Compleet met vers gemaakte appelflappen, gevulde koeken, de leesmap en de krant.