dinsdag 22 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu dinsdag 22 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

dinsdag 22 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

22 November 2011 | Spanje, Torrevieja

Holaaaaa!!!
Even een korte update.....
Afgelopen zondag begon rustig en net zoals vorige week het geval was, kwam iedereen tegen lunchtijd tegelijk binnen, d.w.z. ze begonnen buiten in de zon en eindigden met hun lunch binnen. Van terras tafel 3, naar tafel 1 (want daar is het nog zonnig) en vervolgens naar tafel 10 binnen, want buiten begint het nu fris te worden. Geeft niets, kan allemaal bij de Chicas, Suus schakelt snel en wijst Jannet, met al haar gerechten naar de goede tafel (wat een teamwork :). Patricia en Andre van La Perla Roja (uit Rojales) zijn gezellig kennis komen maken en wij zijn op z'n beurt gister gaan shoppen in de dierenwinkel van Patricia in La Marina. Tja die harige zoon van ons is weer verwend met speeltjes die bijna niet kapot te krijgen zijn (lees niet kapot te maken door een doorsnee hond, maar voor die pitbul van ons is dat toch anders) en allerlei lekkernijen. Nog even bij Delice langs geweest, heerlijk geluncht! Patrick bedankt voor de koffietjes en de banketstaaf, van dit laatste gaan we vanavond genieten!!!
Lekker gewandeld aan zee bij La Marina en vandaag richting Punta Prima, geluncht met David van de mopshondjes en nu even lekker op de bank en zo aan de zelf gemaakte pizza van Vinkie :)
Dus vanuit Torrevieja muchos besitos!
xxx

• 22 November 2011 - 18:15

Peetje:

Hola Chicas en pitbul Chico.
    hier weer een berichtje vanuit een fris en enigszins mistig Tilburg. Alhoewel vandaag wel meeviel maar de afgelopen dagen was er echt veel mist. Als het goed is komt Yellie vandaag ook aan in Torrevieja. Doe haar maar veel groetjes en verwen haar maar met lekker eten en drinken want dat heeft ze wel verdiend. Ik ga nu Roy ophalen van voetbaltraining en daarna Jill ophalen bij Oma. Jac zit nog in Duitsland en die komt als het goed is later vanavond weer thuis. Verder laat Spotje weten liever geen Spikey meer over de vloer te willen hebben. Vandaag heeft Spike namelijk zijn bot gejat en in de tuin begraven. Na een uurtje zoeken heb ik het bot weer gevonden en bewaakt Spot het alsof z'n leven ervan afhangt. Fijn die pitbulls onder elkaar. XXX Peet

• 22 November 2011 - 22:46

Marc Van Hilde:

hallo chicas,
    Wat een vervelend weer hier, je ziet elkaar soms niet eens staan door de mist, moeten alles op het gevoel doen, wat overigens niet tegenvalt.
    We zijn ons aan het opmaken voor 5-12, maar als je hier in de winkels kijkt dan zijn ze al vollop met kerst bezig.
    Hilde heeft weer een vaste baan, wederom bij haar paters en fraters, kon deze toch niet loslaten.
    ( gelukkig weet ik dat het goed zit )
    groeten, of tot op facebook