zondag 5 februari - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu zondag 5 februari - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

zondag 5 februari

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

05 Februari 2012 | Spanje, Torrevieja

Zooooooooo, de week is alweer bijna om!!! Vanmorgen wakker geschrokken door een aardbeving! Jee, die was goed voelbaar, erg beangstigend! Rond 5.45 uur werden we er wakker door geschud. Vinkie dacht dat er iemand een gasfles tegen ons huis gooide, Suus riep meteen dat het een aardbeving is. En daar waar Vinkie zich vervolgens omdraaid en verder slaapt, ligt Sus toch nog even ongerust in bed te denken wat als er nu nog 1 komt....... Maar het is bij die ene schok gebleven gelukkig! Op internet was er niet veel over terug te vinden, alleen dat het centrum van de aardbeving ergens in Murcia lag en dat er tot nu toe nog geen slachtoffers of schade bekend zijn.
En wat een weer in Nederland!!! Jeeeeeeeeee, al die sneeuw! Tja, dat moeten wij helaas missen, alhoewel wij deze in maart op gaan zoeken. Nou, bij ons is het nu ook koud hoor, brrrr...... Gelukkig dat dan toch die zon er weer is, die onze toko heerlijk verwarmd, maar gisterochtend was het 0 graden!!! En wij hebben een extra dekbedje gedekt, want in huis was het vanmorgen ook maar 8 graden!!! Dus Tom en Rich, neem gerust wat warms mee! Dat ontbijt thuis slaan we over en we ontbijten lekker in de toko die 's morgens al heerlijk verwarmd is door de zon!
Afgelopen donderdag trouwens wel heel slecht weer gehad, met bijna de hele dag motregen, bah! Gelukkig kwam er vrolijkheid binnen van de Nederlandse schildersclub, wij voelen een expositie aan komen :)
De vrijdag weer begonnen met de Belgische club. Na 3 hele drukke dagen verliep de zaterdag rustig met wel een super gezellige karaoke met Ameritz! Christiano en een vriend zijn vanaf 17.00 uur bij ons geweest tot 24.30 uur, de Ieren zijn er weer en ook het 9e kwam nog even gezellig langs. Rudy had al lekker wat biertjes achter zijn kiezen of moeten we nu zeggen implantaten :) Hahahahaha........
25 maart hebben wij in de Dos Chicas een Indonesische middag, met Indonesisch eten van Toko Marel en muziek van Jan Karman. Mensen die hieraan deel willen nemen kunnen zich inschrijven.
Wij hebben de eerste foto's al gezien van de gezinsuitbreiding van Peer en Cynthia. Welkom Mikey in de familie! Leuk een neefje voor Chico!
Vanmorgen al vroeg bezoek gehad van Andre, Patricia, Zoë en vrienden, dat was weer gezellig en jaaaaaa wij komen snel in jullie restaurant eten, kunnen we daarna extra reclame voor jullie maken (als het tenminste lekker was hé:)
Zo, de Chicas gaan weer verder met hun laatste werkendag, vanavond lekker boerenkool met worst en de openhaard aan! Eens kijken of we een aangename temperatuur in huis kunnen creeëren. Want nu missen we niet alleen de sneeuw, maar ook de Nederlandse CV!!! Maar, we mogen verder niet klagen, zolang we 'smiddags maar lekker in ons t-shirt in de zon kunnen zitten :)
Oja, Margit en Niels bedankt voor jullie fietsen! Zo blijven we aan jullie denken, ook als jullie weer in Nederland zijn!!!
Liefs van ons! xxx

ps, volgende keer weer meer foto's!

• 05 Februari 2012 - 17:03

De Deetjes:

Was schrikken hè vanmorgen? Jeetje wat een "terremoto". Hier stond de kastenwand en schuifpui ook te kraken en het bed flink te schudden. Op het balkon begon van alles te rollen. Dolf wakker gemaakt en gevraagd of het misschien een aardbeving was en die antwoorde dat dat best eens...snurk....snurk. Wij hebben info gevonden waar het precies was op de site www.torrevieja.com/eng/ en schrokken best hoe dichtbij het was, maar daar zullen jullie ongetwijfeld ook al gekeken hebben. Werkse nog even en dan lekker van jullie "weekend" genieten!

• 05 Februari 2012 - 17:04

Dolf En Lenie:

Jammer trouwens dat we er 25 maart niet meer bij kunnen zijn!

• 05 Februari 2012 - 23:36

Hanneke:

Dames,

Het blijft fijn om jullie verhalen te lezen. Lekker ook om te lezen overigens en moet vaak lachen. Maar ff 1 ding..... Klagen over 0 graden??? Wil niet vervelend zijn, maar het was hier ruim -20 van de week, dus extra dekbed de deur uit en korte broek aan, dames........
    Hier eind vd week misschien wel een elfstedentocht.
    Geniet ervan.

X

• 06 Februari 2012 - 12:10

Sint:

Lieve Mikey!!! Hij doet het erg goed en is zooooo lief! Ben benieuwd wat Chico ervan vindt!

Dikke knuffel!