dinsdag 7 februari
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
07 Februari 2012 | Spanje, Torrevieja
Allereerst even terugkomen op de aardbeving waar we zondagmorgen van wakker schrokken. We konden heel moeilijk iets terug vinden op internet, maar het hield de gemoederen wel bezig. Gister stond er toch iets over in de krant.De aardbeving duurde enkele seconden en er werd 3.5 op de schaal van Richter gemeten. Dus het was echt wel een heftige schok!
Dan nu even een kort verslagje voordat we morgen weer een nieuwe werkweek beginnen, een week die voor ons bestaat uit 4 werkdagen, gezien we zondag 12 februari gesloten zijn (die dag brengen we lekker door met Richard en Tom).
Afgelopen 2 dagen lekker buiten de deur ontbeten, het zonnetje scheen al vroeg en aan het strand van Los Locos was het heerlijk toeven bij de terrasjes daar, lekker in het zonnetje aan de toast met roomboter. Het hondje erbij. Gister zijn we na het ontbijt lekker doorgelopen via Playa del Cura naar de nieuwe haven, waar we weer heerlijk op het terras neerstreken. Chico kon lekker los rondlopen en zijn baasjes lekker loungen. Daarna weer terug gelopen, toen wilden we nog op een ander terras lunchen, maar dat vonden we te gek voor woorden om van terras naar terras te gaan, dus door gelopen naar huis en onderweg een stokbrood gescoord om thuis in de zon op te eten. 's Middags, nadat we lekker even in de zon hadden gelegen, zijn we boodschappen gaan doen, want tja.... die koelkast moet wel goed gevuld zijn als die twee prinsessen komen.
Gisteravond lekker gegeten bij La Piazza II bij Punta Prima samen met Jeroen en Janine. Erg lekker en erg gezellig, daarna nog even geborreld bij Alejandro, tof! En niet te geloven, maar gisteravond om 23.00 uur was het nog 18 graden!!! Die kou is ineens weer verdwenen.
Vandaag onverwachts uitgeslapen, want we werden pas om 9.30 uur wakker, d.w.z. Suus werd wakker en mevrouw knor snurkte nog lekker door totdat ze door Suus gewekt werd. Tja en laten we dan wel eerlijk zijn door te melden dat mevrouw knor er dan toch eerder uit is dan Suus want die heeft altijd nog tijd nodig om uit haar bed te komen. Harde wind vandaag, maar weer wel lekker zonnig. In huis 12 graden, dus toch maar weer buiten de deur ontbijten, tja en dat is voor een Spanjaard ook heel gewoon, dus weer naar het lekkere plekje in de zon bij Los Locos! Chico heeft daar ook zijn brokjes opgegeten en lag daarna languit in de zon. Verder vandaag naar Ann gegaan met een tas vol kleding. Ann herstelt al onze kleding en aangezien wij de laatste tijd veel kleding hebben die het echt begeeft, was het de moeite even richting La Toretta te rijden en Ann met wat werk op te zadelen. Vinkie breekt daar bijna haar nek doordat ze een opstapje niet gezien had, maar ze herstelde als een ware atleet :), Vinkie nog gejogd en Suus geskate, spieroefeningen gedaan, nog even met de hond naar het strand en vanavond een heerlijke hartige taart gegeten die Vinkie heeft gemaakt. Koniginnekuh intussen lekker in bad en nu samen aan de borrel, want tja het is nog steeds weekend voor ons :) De bedjes voor de prinsesjes zijn al netjes gedekt, dus wij zijn er helemaal klaar voor :)
Morgenavond gezellig bij Dolf en Lenie eten, want Peter en Ria zijn er inmiddels ook weer en het is echt waar, volgende week vertrekken Dolf en Lenie weer naar Nederland, snik, snik! Ook van Niels en Margit gaan we deze week afscheid nemen, zij vertrekken vrijdag, na een half jaar in Spanje vertoefd te hebben. En zo besef je maar weer hoe snel de tijd gaat, voor we het weten is het alweer april en komen Petra en haar kids weer gezellig langs :) Ook voor jullie zullen we de bedjes netjes dekken!!!
Lies nog van harte met je verjaardag en ook Sandra B!!!
Veel liefs xxx
07 Februari 2012 - 21:31
Peetje:
Hola Chicas,
Hier vanuit een koud Tilburg weer even een kort berichtje. De oren vriezen hier van je bol en de plassen en vennen vriezen dicht. Zou die Elfsteden tocht er komen???? en ondertussen relaxen jullie op het terras. Hier min 20 daar + 20. Het moet niet gekker worden.
Hoop dat Rich en Tom ook lekker weer hebben als ze over komen!!! Wij kijken al uit naar eind april!
Maar eerst nog ff Carnaval vieren!!!
X Peet -
07 Februari 2012 - 22:16
Yvonne:
tja wat een verschil ,als je bedenkt daar p;us hier min 20 dat is een verschil van 40 grade jeetje.maar zoals je schrijft de tijd gaat snel en over 7 maandjes mogen wij ook weer een maand naar La Mata -
08 Februari 2012 - 09:23
Agnes:
Hoi, Heerlijk al die zonnige plaatjes terwijl net mijn handen er ongeveer af liggen door de kou.
Morgen lekker schaatsen dus dan toch even genieten van de kou!
groetjes vanuit Houten