Zondag 22 april - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Zondag 22 april - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Zondag 22 april

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

22 April 2012 | Spanje, Torrevieja

Wat een heerlijkheid om vandaag i.p.v. een dag te werken gewoon lekker vrij te zijn!!! Gisteravond een leuke karaoke gehad met Ameritz, vannacht even wennen met thuiskomen, gezien er een slaapkamer volledig bezet is met ronkende gasten :) en vanmorgen alweer vroeg uit de veren. Chico mocht de mensen vanmorgen wakker gaan maken, Roy vlucht naar het bovenste bed en Jill gaat juist naar het onderste bed. Het zonnetje scheen alweer, dus Peetje en Netje op de fiets brood halen en heerlijk in het zonnetje in de tuin ontbijten. De buurjongen kwam Roy al halen voor een partijtje voetbal en een halfuur later stonden zowel Roy, als Suus op het voetbalveldje een potje te voetballen, pffff..... warm en vermoeiend, dat is Suus in ieder geval niet meer gewend. De rest van de familie was toeschouwer en verlieten voor het einde van deze spannende game het voetbalveld. Jill ging met Netje koekjes bakken, Peetje met een boekje in de tuin en Suus en Roy kwamen net op tijd toen de koekjes uit de oven gingen. Na de koekjes lekker even zwemmen (Roy en Jill tenminste) en daarna RUST!!! Jeeeeeeee zo'n dag is nog vermoeiender dan een dag Dos Chicas!!! Tijd voor SIESTA!!! En dat lukte gedurende een uur, daarna begon de brabbel van Jill weer voluit en wilde Roy weer stoepranden, skateboarden of beachballen.
Gezien Netje al samen met Jill koekjes heeft gebakken, mocht Roy vanavond met Netje koken, dat was zgn. de opzet, maar in werkelijkheid gingen we gewoon uiteten, bij een Amerikaans restaurant/buffet. Lekker gegeten en de kinderen hebben zich goed gedragen, op het einde na, want daar zit Jill met haar stoel te wippen. Waarschuwing van moeder, wip, wip, weer een waarschuwing en daar ging ze dan.... Met stoel en al van het trapje af en ze nam er nog een plant mee ook!!! Helaas beschikken we niet over fotomateriaal van deze actie. Goed, plant leefde nog, Jill ook en in plaats van dat ze er dan van geschrokken is, krijgt ze er een lachbui van en Roy doet vrolijk mee.
Goed, thuisgekomen denk je lekker even rustig op de bank te kunnen zitten......Stoepranden, voetballen of tennissen??? Snappen jullie een beetje hoe zwaar wij het hebben?
Wish us luck, nog 2 dagen vrij.
Dikke x van de hele familie

• 23 April 2012 - 07:16

BAUKE:

Wat een gezelligheid zeg en wat een lekker weer hè Peetje!!!! Hier is nog steeds heel de week regen voorspeld dus geniet ervan daar!!! En Roy: Joris kan jou nou lekker inhalen met gamen.... hihi!!!

• 23 April 2012 - 12:59

Dos:

ziet er goed en gezellig uit!!!!!!!

• 23 April 2012 - 16:27

Kp Te B:

Nou, als ik dus al langs wil komen voor mijn rust. Dan dus wachten tot de familie is.