Woensdag 25 april - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Woensdag 25 april - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Woensdag 25 april

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

25 April 2012 | Spanje, Torrevieja

Zooooo, de chicas zijn weer aan het werk en hebben heerlijke dagen achter de rug.
Afgelopen maandag zijn we met z'n allen gaan wandelen van La Zenia naar Cabo Roig, lekker langs zee en uiteindelijk op een terras gezeten met een drankje en even later op de terugweg een ander terras met een tapa, mmmm...... Daarna langs de Belgische slager om een lekkere biefstuk te scoren. 's Middags even lekker in de tuin, boodschapjes gedaan en 's avonds lekker buiten van de plaat eten. Tegen 22.30 is werkelijk waar de hele familie uitgeput en niet veel later liggen we dus met z'n allen te pitten, inclusief Chico!!! Hij heeft geen minuut rust gehad en is nog te moe om naar zijn rivalen te blaffen :)
Dinsdags zijn we naar Guardamar gegaan om daar de glazen van Jac zijn bril te bestellen. Even door het park gelopen, super leuk. Veel eenden, zwanen, kuikens, schildpadden en een brutale eekhoorn. Vinkie was duidelijk minder geamuseerd met al die vogels die er los liepen, maar ze heeft zich goed gehouden :) Daarna een tussenstop bij La Mata om daar op ons favoriete terras een drankje en hapje te nemen. De zussen gingen aan het zoet (dat zijn dus Petra en Suus, want Vinkie en Suus zijn geen zussen!), de kids aan een ijsje en Vinkie aan een broodje kip. Even naar zee, de hond in het water en wij schelpjes in het water zoeken en vervolgens met Roy naar het basketbalveldje waar we ons nog meer uit konden leven! Vinkie is nog even met Jill boodschappen gaan doen en dat ging goed, want ze kwamen met een shortbread voor Suus terug en een kitkat voor Roy. Peetje heeft lekker pasta gemaakt en 's avonds de wedstrijd Barcelona - Chelsea gezien. Tja, is Peetje eindelijk niet verplicht om naar het voetbal te kijken met Jac, moet ze er hier toch aan geloven :) Jammer Peetje. Nog even geskypt met oma Wies en Jac en daarna weer totaly uitgeblust ons mandje in!
Vanmorgen zijn Vinkie en Suus buiten de deur gaan ontbijten, terwijl de rest van de familie nog aan het maffen was en daarna snel door naar onze toko! Vanmorgen inloopochtend van de Nederlandse vereniging, Jo is er weer, Rob en Christel met het bootje, de Scandinaven kwamen ons al gedag zeggen, fietspiet met Martin en John, dus volop koffie gezet en appelflappen en gevulde koeken verkocht :)
Wij zijn intussen weer een beetje bijgekomen van onze drukke dagen :)
Veel liefs van ons xxx

• 25 April 2012 - 12:24

Dos:

wat? zijn jullie geen zussen??!! haha
    xxx

• 25 April 2012 - 13:09

Bauk:

Peetje, jij moet straks veel gaan sporten met al dat gesnoep daar :). Ik ben echt jaloers op jullie, wat een weer. Ik ben vanmorgen op de fiets naar Goirle gegaan voor de kapper, heb bij Dorus en Ria gelunchd en daarna geschilderd en nu zit ik te wachten tot het DROOG is!! Het regent aan 1 stuk door :(. Leuke foto's trouwens!!! Geniet er nog maar lekker van daar met z'n allen!!! Dikke x

• 26 April 2012 - 13:43

Royke:

superleuk reisverslag enzo de volgende vrije dagen wil ik wel naar het strand en héél erg veel kaaibanden en beachtennissen

• 26 April 2012 - 21:42

SER:

Hè Suus, zo ik lees is alles goed daar in het zuiden.
    Komende zomer ben ik weer eens in Torrevieja, en ons pap en mam de 2e week van mei.
    Heb je een adres of site voor me waar ik jullie gezellige tent kan vinden? Dan komen we zeker langs.
    Reageer ff op mijn Twitter @13Ser of mijn Facebook.

Veel plezier daar en tot snel.
    Ser xxx

• 26 April 2012 - 22:13

Karin P Te B:

Kan ik ook wat sardientjes bestellen. Mmmmmmm die zien er goed uit!